Iphone töltőkábel a gyors és rugalmas használatért

Eleged van már a könnyedén megtörő iphone kábelekből? Nekem is. Nemrég betelt a hócipőm, hogy egy ilyen prémium telefonhoz, hogyan lehetséges az, hogy ennyire rövid idő alatt elhasználódik a töltőkábel. Utánajártam a neten és egy általános jelenséggel kellett szembesülnöm. Azaz sokan járnak ezzel hasonlóan, úgyhogy gyorsan utána is jártam a dolgoknak és rendeltem pár fajtát.

Nos a gyárival már nem vagyok megelégedve, mert otthon még csak csak jó, de autóba igen hamar cserélnem kellett megnéztem a márkás utángyártottakat. Mert az olcsóbb kábelekbe vetett bizodalmam nem túl magas. Azaz szerintem vicces lenne, hogyha egy 200X ezer forintos telefont 1000 forint alatti kábellel töltenék.

Az iphone sarkalatos pontja

Az iphone készülékekről köztudott, hogy a töltés sarkallatos pont. Azaz ha valami nem stimmel, akkor a töltésvezérlő ic könnyedén mehet tönkre. Ezt már baráti körömben többen is tapasztalhatták. Ami pedig egy szervizes macerát okos. Ennek a túláram lehet az egyértelmű oka, tehát fontos, hogy megfelelő töltőfejet és töltőkábelt használjunk. Egy a lényeg, hogy az ingadozó, a túl sok és a túl kevés nem fog jót tenni a készüléknek, azaz a feltűnően olcsó alternatívákat kerüljük el olyan messzire, ahogy csak tudjuk.

A legtöbb ilyen kábel tehát fejben lett kontaktos, majd későbbiekben a külső borítása is megtört a kábelnek. Ezt a neten láttam, hogy valaki rugóval szerelve oldotta meg, de ebben a barkács megoldásban sem láttam hosszűtávon komprimusszum mentes megoldást.

Nézzük milyen iphone töltőkábelek közül válasszunk.

iphone töltőkábel

A fent linkelt áruházat azért választottam, mert bőséges választékot kínálnak és a legtöbb megoldást náluk találtam a hazai piacon. Apropó hazai piac: a külföldi megoldásokat én elvetettem, mert nincs sem időm sem kedvem várni hosszú heteken keresztül. Azaz maradt a hazai beszerzés, bízva barátom ajánlásában.

iPhone töltőkábel megoldások

Több féle-fajta beszerezhető kábel van. Azt kell eldönteni, hogy milyet szeretnénk, és hol akarjuk főként használni. Mert az autókba azt olvastam a linkelt helyen, hogy inkább lapos kábel a legjobb megoldás, míg az otthoni irodai használatra mindegy. Ezt az állítást rögtön meg is erősítem, hiszen a laposkábellel valóban könnyebb a használhatóság.

Hosszúság szempontjából én a két méteres megoldásban nem biztam épp ezért rendeltem belőle, mert alapvetően az iróasztalomhoz tök jó lenne a sima méteres helyett. Nos ebben is pozitívan csalódtam hiszen a mai napig tökéletesen működik.

Ami még tetszett az a mágneses kábel, ahol a fej végig benne van a készülékben. De ezt ebben a körben most nem akartam berendelni, így általánosabb 1, illetve kétméteres laposkábelekre esett a választásom. Eddig pedig maradéktalanul elégedett vagyok. A pontos leírásoknak hála, amik bőségesen kifejtették, hogy mi mire jó nem lőttem mellé. A kábelek közül fej erősítetteket választottam és nem is kellett csalódnom.

Van még több fajta iphone töltő lehetőség, de most nekem kifejezetten csak a kábel volt a fontos. A cikkben még fontos, megemlítenem ,hogy ez a bejegyzés Balu barátom nélkül nem jöhetett volna létre, hiszen ő ajánlotta az említett webshoppot. Miután persze az ő problémáját is igen hatékonyan megoldották.

Szerző | 2018-01-15T11:02:26+00:00 január 15th, 2018|Termékek|