Meglepő fordulat

Nem is annyira régen, körülbelül három hónapja úgy döntöttem, hogy fejlesztem a céget, és nem csak a tevékenységet bővítem, hanem természetesen hozzárendelve a szükséges erőforrást plusz embereket veszek fel, és ennek megfelelően egy kicsit átalakítom a céges struktúrát és kommunikációs, beszámolási útvonalakat is, valamint plusz eszközöket és gépeket szerzek be, amelyek nem csak könnyebbé varázsolják majd a munkák elvégzését, de időben is nagyon megkönnyítik majd a kollégák dolgát. Igen ám, csak egy dologra nem gondoltam, és hát miért is gondoltam volna, márpedig, hogy a gépek üzembe helyezése nem pont annyira egyszerű feladat, mint én azt hittem. Kifejezett szabályai vannak ugyanis, amelyek elmulasztása, és a vonatkozó adminisztrációs feladatok nem megfelelő ellátása viszonylag nagy büntetéseket is vonhat maga után egy esetleges ellenőrzés során.

Szerencsére az én cégem a munkavédelem és a munkavédelmi oktatás teljese tevékenységét az activesafety csapatával végezteti, akik rettenetesen profik, és hihetetlen módon már arra is nagyon ráéreztek, hogy mik azok a hibák vagy hiányosságok, amelyeket én, vezetőként el szoktam végezni, és szinte azonnal figyelmeztettek az új munkafolyamat kialakításának és a gépek hallatának percében, hogy ugye tudom, hogy az új gépek üzembe helyezésének folyamatában nem lesz annyira egyszerű dolgom, de ők persze tudnak benne segíteni, így ilyen viszonylatban pedig csak annak a szolgáltatásnak a megrendelésére és a szükséges információkra és még egy-két apróságra lesz csak szükség a cég részéről, hogy a folyamatok a jogszabályoknak megfelelően és mulasztás nélkül menjenek végbe.

Én persze csak pislogtam, de ennél a csapatnál már nem az első eset, hogy megmentenek egy végzetes mulasztástól, és előre gondolkodva megoldják a feladatot a legnagyobb kényelemben. Persze, ez más csapatoktól is elvárható lenne, azonban a tapasztalataim alapján nem igazán szokott megvalósulni sajnos vagy nem sajnos. Ez a meglepő fordulat hála a jó égnek nálunk sem a munkát nem hátráltatta, sem büntetést nem vont maga után, hála az activesafetynek.

Szerző | 2020-10-02T08:10:59+00:00 szeptember 28th, 2020|Szolgáltatás|