Weboldal készítés profi csapattal

Weboldal készítéssel sokan foglalkoznak. Ha jobban utána keresünk, mert kivitelező vállalkozóra van szükségünk több száz közül választhatunk. Ebben a bejegyzésben weboldal készítéssel kapcsolatos partnerünk ajánljuk számotokra, annak érdekében, hogy pozitív tapasztalatainkat megoszthassuk veletek.

Mivel a magas kereslethez igazodóan az online kivitelezők piacán erős a kínálat a leendő weboldal tulajdonosok nincsenek könnyű helyzetben. Egy weboldal élettartama átlagosan 2-5 év. Ennyi idő kell a technológiának, hogy a fejlesztésekben lehagyja az adott kort. Ezért ha online jelenlétünk nem akarjuk, hogy elavuljon időszakosan dolgozni kell rajta. Ráncfelvarrásra van szükség, mind tartalmilag, mind programozási szempontból. Ehhez pedig szükséged lesz a megfelelő weboldal készítő partnerre.

Weboldal készítés profi csapattal

Weboldal készítés – Kivel dolgozz?

Ahhoz, hogy válassz magadnak egy kivitelezőt, aki a weboldaladat felépíti, kereső optimalizálja és jobb esetben sikerre viszi a projektedet, egy komoly csapatot kell megbíznod. Viszont kik számítanak annak?

Azok a weboldal készítők, akik a legfrissebb technológiai lehetőségeket, az igényedet és a célpiacod szükségeit veszik figyelembe, és építik össze egy harmonikus oldallá. Ez egy nagyon összetett folyamat, de a siker több ponton is mérhető. És természetesen a sikertelen elemeket a későbbiekben lehet optimalizálni is. Ha látsz a weben olyan oldalt, ami felkeltette az érdeklődésed és kint van a láblécben a készítő… vagy kapsz egy ajánlást, mindenképp vizsgáld meg alaposan. Légy maximalista és ne feltétlen légy kompromisszum kész. De azt tudnod kell, hogy ezen csapatok sok éve ilyen projektekkel dolgoznak, azaz ha ajánlanak jobb megoldást célszerű elfogadni.

Böngéssz az oldalukon, nem csak a referenciák, hanem egyéb menüpontok között is. Így átfogó képet kaphatsz munkásságukról. Az egyedi-weboldalkeszites.hu csapata a cikk készítése előtt említette, hogy ha leendő ügyfél keresi fel őket már pontos képe van arról, hogy mit várhat el tőlük, hiszen oldaluk minden szempontból a csúcsoldallal rendelkeznek. Ez viszont a projektvezetőjük elmondása alapján nem minden jó kivitelező esetében van így, hiszen sokszor előfordul, hogy épp a cipész cipője lyukas.

Milyen szempontok alapján válassz?

  1. Rendelkezzen a jelölted TOP weboldallal, hiszen elég komolytalannak hat, ha egy kivitelező vállalkozás erre nem fektet elég figyelmet. Az étteremben sem szoktak éhesen dolgozni. 🙂
  2. Ha a kivitelező oldala grafikai szempontból nem tetszik, vagy hibákat találsz, akkor gondold át, hogy valóban bizalmat szavazol e nekik. Nem a legjobb előjel a weboldalad számára.
  3. Ha tetszik a bemutatkozó oldaluk, kellőképp megfogott és még gyors is, akkor célszerű mielőbb ajánlatot kérni, hiszen az ilyen vállalkozások általában eléggé elfoglaltak.
  4. Ha már elfoglaltság. Mielőtt a mostani partnerünkkel dolgozni kezdtünk többször tapasztaltuk, hogy horror időket kell várni a fejlesztőkre. Ha kértél ajánlatot, vagy információt, akkor figyeld a válaszadás sebességét. Beszédes lehet abból a szempontból, hogy a jövőben mennyire lesz partnered elérhető.
  5. Figyeld meg, hogy a weboldal készítés előtt mennyire informálódnak. Ha kikérdeznek a szolgáltatásodról, célodról, célpiacodról, ideális ügyfeleidről, akkor nyugodtabb lehetsz, hogy valóban eredményes projekt veszi kezdetét.

Ezen rövid összefoglalónk segítségével könnyebben fogsz tudni dönteni, de ha ajánlásunk érdekel, mi mindenképp az egyedi weboldal készítés csapatát ajánljuk.

Szerző | 2018-01-02T09:17:20+00:00 január 2nd, 2018|Szolgáltatás|